onsdag 21 juli 2010

Seg avslutning


Sista 2 dagarna var tyvärr fortsatt sega. En försiktig kontakt per dag. Frustrationen var påtaglig mot slutet. Vi prövade alla metoder och alla varianter av fiske utan att lyckas. 5 fiskar lyckades vi skrapa ihop under veckan. Man är redan revanschlysten inför nästa 2 veckor i augusti. Sista dagen blev det halvdag pga vind och regn. Jonny-boy visade var skåpet skulle stå när han bjöd in till grillkväll i 12 m/s, horisontellt regn och 10 gr värmebölja. En riktigt trevlig avslutning på veckan! Återkommer med nya flundror i augusti. Nu jobb och slit!

3 kommentarer:

  1. Way to go Johnny! Med tanke på det sega kveitfisket får du köra en extravecka! Janne och Toll måste få revansch! Sämpa på krappar!
    // Jonson

    SvaraRadera
  2. nästa år blir det revansch. jag har redan börjat kolla på blocket efter en ubåt försedd med harpungevär och handgranater. då Jävlar...
    /jannebanan

    SvaraRadera
  3. Om Anders bara ringer får han så klart en extra vecka!. Men han är ju ute med tjejerna på roadtrip, gör stan och går till frissan och sånt Piss! Nästa år bblir det garanterat en revansch Janne!
    Jesper

    SvaraRadera